[Support request] 1.20-alpha3 Problem showing Videos with masonry activated

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support 1.20-alpha3 Problem showing Videos with masonry activated

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #31682
    Christopher
    Participant

    Hi there,

    I think I have identified an issue when displaying this while using the masonry feature in WP Show Posts v.120-alpha3

    When the masonry tick box is activated (even if using just 1 column), undesirable effects occur. If I de-activate masonry, everything seems to work fine.

    I have created two test pages here to demonstrate the problem. Just scroll down on each page until the video appears – and you’ll see the problem

    With masonry (the footer bar is improperly overlayed over the video)
    Without masonry (works fine)

    Obviously as only 1 column is used on this site, the workaround is to untick ‘masonry’. I thought I should let you know that this problem with videos occur so it can be fixed.

    Thanks in advance!

    • This topic was modified 2 weeks, 5 days ago by Christopher.
    • This topic was modified 2 weeks, 5 days ago by Christopher. Reason: to clarify how to see the problem
    #31701
    elvin
    Moderator

    Hi Christopher,

    The provided links don’t seem to be working anymore. Can you share a working link again?

    Note: If the images of the post list are lazyloaded, it can mess up how the masonry script calculates the positioning of posts.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.