[Resolved] Cards with Elementor

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Cards with Elementor

Tagged: ,

This topic contains 21 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bernhard 21 hours, 19 minutes ago.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #11331

    Bernhard
    Participant

    Hi Tom,
    I digged out my test environment and there it works.
    Wondering why it does not work on the live site.

    #11336

    Tom
    Keymaster

    Something is conflicting. It could be:

    1. The same filter being used elsewhere (most likely)
    2. A conflicting plugin
    3. Another unrelated function conflicting (less likely)

    #11419

    Bernhard
    Participant

    Hi Tom,
    the conflict is with Webcraftic Clearfy. When I disable this plugin, the problem disappears.
    Is it possible to solve this? My impression is, that Clearfy improves site speed.

    By the way, there is a conflict between Cards and LuckyWP table of Contents. If Cards and TOC are active, the post/page does not load with server error 500. The error log is empty.

    #11420

    Bernhard
    Participant

    One more thing. I would like to suggest, for the polaroid style, the option to start with image on the left or on the right.

    #11426

    Bernhard
    Participant

    luckyWP fixed the 500 error with Cards.

    What do you suggest for the problem with Clearfy?

    #11441

    Tom
    Keymaster

    Hmm, I’m not sure what the issue could be there. We’re using a simple WordPress filter – nothing special happening at all. Perhaps it’s a bug in their plugin?

    #11476

    Bernhard
    Participant

    Hi Tom,
    this is the answer of Clearfy. This solved the problem:

    wpsp_image_title filter removes the title attribute only in the link , but not in the image.

    In Clearfy there is a parameter SEO -> Automatically set the alt attribute. Turn it off.

    By the way, I checked with Gtmetrix and got a warning about the image sizes. I’ve seen in the forum that it is a known problem. Have you an time estimate for the new resizer?

    Thank you for your help.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)

You must be logged in to reply to this topic.