[Resolved] Carousel slider arrows – since update

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Carousel slider arrows – since update

Tagged: 

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #21030
    Greg
    Participant

    Hi guys

    Since updating the plugin and GP Premium I’ve noticed I now have two sets of slider arrows on the carousel, any idea what’s causing this and how to resolve?

    Screenshot links below:
    https://ibb.co/pJtTThL
    https://ibb.co/F3p3RcZ
    https://ibb.co/3kZTPqF

    Thanks for any help
    Greg

    • This topic was modified 1 week, 6 days ago by Greg.
    #21084
    David Beckwith
    Participant

    Hi there,

    can you share a link to your site so we can see what the issue is?

    #21090
    Greg
    Participant

    Hi David

    It’s the same site as the back to top arrow issue I messaged about on the GP forum (as I can’t share a link privately on this forum).
    Same username, sitename has alpha in the title.

    Thanks
    Greg

    #21092
    David Beckwith
    Participant

    Can you temporarily disable the autoptimize plugin so i can take a closer look ?

    #21096
    Greg
    Participant

    Hi David, should now be disabled, thanks for your time.

    #21098
    Greg
    Participant

    Now resolved via GP premium forum thread.
    Thanks guys!

    #21115
    Tom
    Keymaster

    Glad you got it sorted 🙂

    #21240
    Joao
    Participant

    Can you link to the solution thread? Wasn’t able to find it. I’m experiencing same issue.
    Also, carousel doesn’t like if I set posts to show to 1. Using wpsp to show testimonials.

    #21262
    Greg
    Participant
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.