[Resolved] Carousel – works with 2 posts showing but not 3?

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Carousel – works with 2 posts showing but not 3?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #14577
    Greg
    Participant

    Hi Tom & co

    Carousel feature on the Pro beta works nicely when I select two posts to show in the settings, but the extra posts fail to load when I switch to 3 – definitely have enough posts for it to be called into use so can’t work out what might be causing this – any ideas?

    Thanks
    Greg

    #14579
    Greg
    Participant

    Just an addition, works with 1 or 2 posts, but 3+ and the carousel elements don’t seem to load.

    Thanks
    Greg

    #14590
    Tom
    Keymaster

    Hi there,

    Any chance you can link me to the page?

    #14599
    Greg
    Participant

    Hi Tom, it’s the same alpha site as mentioned to you on other support threads (for GP and GB) on the bottom of the homepage – I couldn’t see any way to add a private URL on here.

    Thanks
    Greg

    #14621
    Tom
    Keymaster

    The Kent one? I’m not seeing anything at the bottom of the homepage right now.

    Let me know 🙂

    #14626
    Greg
    Participant

    Hi Tom

    No, the alpha gen one – I’ve sent tickets in about the box spacing To the GB support with a pw to view – if you can’t find it can I email you the URL?

    Thanks
    Greg

    #14652
    Tom
    Keymaster

    Any chance you can send it here?: https://wpshowposts.com/contact

    Thanks!

    #15160
    Greg
    Participant

    Fixed… my mistake!!!
    Thanks, Greg

    #15181
    Tom
    Keymaster

    Glad you got it sorted!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.