Black Friday sale! Get 25% off WPSP Pro! Discount automatically applied at checkout.

[Resolved] Filtering by category shows "no posts were found"

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Filtering by category shows "no posts were found"

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #601
    Greg
    Participant

    Hello!

    I have my taxonomy set up to category, and linked to a category that has 11 posts. It was working fine before, but it seems with a recent update the shortcode is now just showing “Sorry no posts were found”. I tried creating a new one to see if something happened with the previously made one, but it still gives me the same error.

    Let me know if there’s any other information I can provide.

    Thank you in advance!

    #602
    Tom
    Keymaster

    Hi there,

    So in the WP Show Posts settings, you see “category” under taxonomy, and the correct term listed as well?

    Are these posts all published?

    Let me know 🙂

    #603
    Greg
    Participant

    Hi Tom!

    Thank you so much for the quick reply, it’s much appreciated!

    So I did find the issue: it was a conflict between plugins (WP Hide Post) and WP Show Posts, and after deactivating the WP Hide Post plugin everything worked just fine 🙂

    Sorry about that trouble. Thank you for writing up a fantastic plugin!

    #604
    Tom
    Keymaster

    Glad you found the solution! 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.