Black Friday sale! Get 25% off WPSP Pro! Discount automatically applied at checkout.

[Resolved] Post images not showing?

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Post images not showing?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #12310
    Linda
    Participant

    I have created a new WPSP list, based on a specific category. After adding the shortcode, the posts are showing on my front page, but no images at all are showing. The images were inserted into the post using the Add Media button in classic editor. When you click on the Read More, the images appear in the post. Any ideas what I must be missing?

    #12313
    Linda
    Participant

    FYI – I have another WPSP list showing Woo products, and that one is showing images correctly. It’s this list showing post type = post, taxonomy = category, with a term selected that is not showing images from the original post.

    #12314
    Linda
    Participant

    ok, I guess I figured it out. The images included in the post itself are not shown, if I add a ‘featured image’ to the post, I can see it. User error on my end I guess, but it would be nice to see that in the documentation for newbies like myself.

    #12327
    Tom
    Keymaster

    Hi Linda,

    Glad you got it sorted – I’ll try to find a good spot to mention this in the docs 🙂

    #12330
    Linda
    Participant

    Love your guys, thanks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.