[Support request] Potential bug in version 1-beta

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Potential bug in version 1-beta

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  dave-smith 4 hours, 35 minutes ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #8022

    dave-smith
    Participant

    Screencast demonstrating the issue found

    There appears to be an issue with the Reusable Gutenberg Blocks widget.

    The issue is trigged when a reusable blocks widget is on the same page as wp show post and the content option is checked. When unchecked everything appears normal.

    You can see this on a site I just relaunched using GPP https://mimifosterbooks.com/blog/ scroll to the footer and look at the first widget on the left.

    I’ve covered all this in the screencast. If you find that this isn’t a WPSP issue please let me know so I can alert the other plugin author.

    Love this plugin and version 1

    #8026

    Tom
    Keymaster

    Hey Dave,

    Thanks for the heads up! I wonder if that plugin is making use the the_content() function or filter as well and causing a conflict.

    I’ll do some digging and will let you know 🙂

    #8126

    dave-smith
    Participant

    Tom, any update on this issue or conflict?

    #8372

    Tom
    Keymaster

    Hey Dave – sorry for not getting back to you sooner on this.

    Does this happen with WPSP Pro deactivated? I wonder if the re-usable block is trying to output content from the post list?

    #8373

    dave-smith
    Participant

    The re-usable block is in the footer and appears on all pages correctly with the exception of the blog page using wp show posts.

    I deactivated the pro beta and it still does the same thing. Whatever the issue it seems to be conflicting with WP Show Posts even without Pro active.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.