Black Friday sale! Get 25% off WPSP Pro! Discount automatically applied at checkout.

[Support request] Problem With Tags Taxonomy Loading

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Problem With Tags Taxonomy Loading

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #3409
    Charlie
    Participant

    I’ve just begun using your Pro plugin and love it… just what I needed! I’ve run into an issue with the Tags option in that when I create a new list, the tags (and I have quite a lot) load fine and I can select what I want. However, when I go back and try to edit the list, the tags load incredibly slowly. On Firefox you can see them appear one at a time very slowly, and on Chrome, they don’t appear at all… it just hangs and then I get a message saying “unresponsive script” do you want to exit. Any idea as to what might be happening?

    #3457
    Tom
    Keymaster

    Hi Charlie,

    Interesting – how many tags do you have?

    #3463
    Charlie
    Participant

    I have around 500 tags… when I create the list, they load instantly, but when I try to edit it, that portion doesn’t display and I get the unresponsive script error when using Chrome… nothing loads. And in Firefox… they load one by one really slowly, about 5 seconds to display each one. This means I have to make an entirely new list to change the number of tags as once it’s created, it’s not really editable.

    #3500
    Tom
    Keymaster

    Will get this fixed ASAP – have a WPSP update planned for next week.

    #3507
    Charlie
    Participant

    Sounds great! Thanks so much! I had one other question that I may just be missing, but how do you style the Load More Button? I was able to style Read More Buttons, but that styling didn’t translate to the Ajax Load More Button. Also, is there a way with CSS to center it on the page? Thanks for your help!

    #3520
    Leo
    Participant

    Can you link us to the page? Thanks!

    #3525
    Charlie
    Participant
    #3554
    Tom
    Keymaster

    I just released 1.1.2 which should fix the loading issue.

    As for the load more button, you can adjust it with this CSS selector:

    .wpsp-load-more a.wp-show-posts-read-more, 
    .wpsp-load-more a.wp-show-posts-read-more:visited {
        /* CSS in here */
    }

    It should inherit the read more button styling by default.

    #3558
    Charlie
    Participant

    Thanks! Yeah, I had thought it would inherit the style, but it didn’t. It showed up with a black border and was black on the rollover instead of blue like the others.

    #3559
    Tom
    Keymaster

    Strange – I’ll take a look! 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.