Black Friday sale! Get 25% off WPSP Pro! Discount automatically applied at checkout.

[Resolved] Some posts won't show in widget

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Home Forums Pro Support Some posts won't show in widget

Tagged: ,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3343
    Jai
    Participant

    Hi Tom,

    I have a very simple set up to show featured posts in a widget. No matter what I try, some posts won’t show. I thought it might be a database problem, but the same problem occurs with other categories. Any ideas? I’m talking about the right side bar widget here

    Thanks

    #3347
    Tom
    Keymaster

    Hi there,

    Are the posts in the category you’ve specified in the list? Are they published?

    It’s hard to tell on my end, as I can only see the posts that are showing up and I’m not sure which ones are missing.

    #3350
    Jai
    Participant

    I ended up making a new list. It had exactly the same settings as the previous one, except the name of course. Somehow that has fixed the problem. Could have been a caching issue? I had already considered that, and purged everything, so not sure.

    I’m looking forward to the pro update. I know we can use GP’s native CSS tool, but my 2 cents for the future of the pro version would be more control of the stying when using a widget. Something I have noticed is it doesn’t seem to pick up the title element when it is used in a widget, instead it defaults to the widget styling. Unless I’m doing something wrong?

    Anyway, it’s working now. So I’m happy.

    Thank you! 🙂

    #3455
    Tom
    Keymaster

    Glad you got it working – it could have been caching.

    I agree re: styling options. What about the title isn’t getting picked up?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.