Support Forum

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

ALESSANDRO

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: dispatch grid post – gap under the images #16717
    ALESSANDRO
    Participant

    prefect thank you very much! I wanted to thank you for the professionalism and availability

    in reply to: dispatch grid post – gap under the images #16668
    ALESSANDRO
    Participant

    sorry for the delay in replying but in the last few days I have not been able to get my hands on the site.
    However, I wanted to tell you that I solved by creating the header element and everything was solved.
    But I take this opportunity to ask you if it’s possible to increase the size of the title only at the first post of the grid, the one on the left

    in reply to: problem with carousel #16443
    ALESSANDRO
    Participant

    thanks a lot Tom .. I followed your directions and I resolved by removing the check from the aggregation of the js. Now I’m going on but I’m afraid I’ll have to disturb you for something else (I open another post to avoid confusion)

    in reply to: problem with carousel #16403
    ALESSANDRO
    Participant

    Thank you so much Tom, in effect turning off Autoptimize everything magically reappears!
    I would be grateful if you could put your hand to the settings..how can we do it?

    in reply to: problem with carousel #16387
    ALESSANDRO
    Participant

    sorry for my insistence but I would like to solve this problem ..
    this is the link to the home where I inserted a carousel. under the “Iniziative & Appuntamenti” section there is the carousel that does not appear but is present .. given that passing over it highlights the alt. can you help me?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)