We're merging with GenerateBlocks! Learn more here.

Support Forum

Please login to receive premium support.

Support for the free plugin can be found here.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Customize author link #22253
    Rolandas
    Participant

    Sorry, but I still have an additional question.

    How to add a class to a newly created html element, for control with same css?
    Maybe you can add a feature?

    in reply to: SVG images on WPSP #22133
    Rolandas
    Participant

    Hi

    Not sure what’s happening there – something else is adding noscript tags in.

    I found that the noscript tag adds the Autoptimize plugin.

    I found that after Safe SVG deactivating svg images WPSP is displayed badly (some are displayed, others are not).
    I changed Safe SVG to WP SVG images. This is a very very lightweight plugin.

    I also found that svg images work well in WPSP, their width must be smaller than the setting size WPSP > Images > Image width (px): ….
    Example: width on WPSP 460px and svg image width 459px – everything works great.
    If the 460 and 460 images in WPSP loading with a delay.
    If the width of svg images is larger than the set WPSP, it does not display it at all.

    in reply to: SVG images on WPSP #22012
    Rolandas
    Participant

    I think I found a reason why SVG images do not display or display incorrectly in WPSP after removing Safe SVG.
    Only I find it hard to explain

    in reply to: SVG images on WPSP #21941
    Rolandas
    Participant

    When the Safe SVG plugin is enabled

    <div class="wp-show-posts-image wpsp-image-left">
      <a
        href="https://www.sisla.lt/testing/teisekuros-procesas-ministerijoje-1-dalis/"
        title="Teisėkūros procesas ministerijoje (schemų eskizai) 1 dalis"
        ><noscript
          ><img
            width="400"
            height="282"
            src="https://www.sisla.lt/testing/wp-content/uploads/2019/12/4218P00.svg"
            class="attachment-full size-full wp-post-image"
            alt="Ministerijos teisėkūros procesas"
            itemprop="image" /></noscript
        ><img
          width="400"
          height="282"
          src="https://www.sisla.lt/testing/wp-content/uploads/2019/12/4218P00.svg"
          data-src="https://www.sisla.lt/testing/wp-content/uploads/2019/12/4218P00.svg"
          class="attachment-full size-full wp-post-image ls-is-cached lazyloaded"
          alt="Ministerijos teisėkūros procesas"
          itemprop="image"
        />
      </a>
    </div>

    Plugin is disabled:

    <div class="wp-show-posts-image wpsp-image-left">
      <a
        href="https://www.sisla.lt/testing/verslo-proceso-aprasymas/"
        title="Verslo proceso greito aprašymo algoritmas"
      >
        <noscript
          ><img
            src=""
            alt="Verslo proceso greito aprašymo algoritmas"
            itemprop="image"
            class="left" /></noscript
        ><img
          src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns=%22http://www.w3.org/2000/svg%22%20viewBox=%220%200%20210%20140%22%3E%3C/svg%3E"
          data-src=""
          alt="Verslo proceso greito aprašymo algoritmas"
          itemprop="image"
          class="left ls-is-cached lazyloaded"
        />
      </a>
    </div>
    in reply to: SVG images on WPSP #21933
    Rolandas
    Participant

    Hi

    I am using the Safe SVG plugin.
    And then SVG images can be used in WPSP without any problems.

    Also, I set images sizes in SVG files e.g.:

    <svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 460 230" width="460px" height="230px">,
    <svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 460 288" width="460px" height="288px">,
    <svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 460 310" width="460px" height="310px">.

    and WP Show Post some settings:

    Columns: 2,
    Masonry: yes,
    Featured post: yes,
    Image width (px): 460px,
    Image height (px): nothing.

    I decided not to use this plugin because I create, edit and optimize SVG myself, and they are secure, but in that case, SVG images at WPSP stops working properly.

    If I leave Image width (px): 460px, then some images show and some do not.
    If I aren’t using the image resize options, svg image is in FUTURE POST displayed incorrectly.

    I could not find out how this plugin affects SVG behavior in WPSP.

    in reply to: Preload key requests #21894
    Rolandas
    Participant

    Thanks David

    It seems to work 🙂
    I added Font ULR with a weird ending ?ka575c
    <link rel="preload" href="https://www.sisla.lt/wp-content/plugins/wp-show-posts-pro/fonts/wp-show-posts.ttf?ka575c" as="font" crossorigin="anonymous">

    If not added: ?ka575c
    Google PageSpeed Insights test result:
    Warnings: Lighthouse was unable to automatically check the font-display value for the origin https://www.sisla.lt.

    in reply to: Customize author link #21884
    Rolandas
    Participant

    Fine, thanks

    in reply to: Post order #9932
    Rolandas
    Participant

    Thank you.
    Everything works great

    in reply to: Post order #9811
    Rolandas
    Participant

    Sorry, but I didn’t understand what I have to do.

    in reply to: Hide sortcode from search results #9780
    Rolandas
    Participant

    Super! Works! Thank you very much

    in reply to: Hide sortcode from search results #9766
    Rolandas
    Participant

    I only would like that shortcodes of WSPS lists would not appear in search results.
    Now the shortcodes in search results are showing as plain text (https://www.sisla.lt/?s=pradzia or https://www.sisla.lt/?s=atlyginimo)

    in reply to: Post order #9741
    Rolandas
    Participant

    In shortcode “&” is replaced to “&”

    I have found 2 different cases.

    1. Page (without GP sections mode)
    When the editor mode is switched from Text to Visual and back to Text.
    You can then correct the shortcode in Text Mode and everything works.

    I use only Classic Editor (with plugin “Classic Editor”).
    Settings: Default editor for all users: Classic Editor;
    Allow users to switch editors: No.

    2. Page (with GP section mode)
    I created a GP section. I’ve inserted a shortcode. Saving.
    Then I open the section content in Text Mode (GP section content opens in Visual Mode by default) and see that the shortcode is changed.
    You can’t correct the shortcode in Text Mode. After correction and section saving, shortcode anyway is changing.

    in reply to: Hide sortcode from search results #9740
    Rolandas
    Participant

    It doesn’t work either

    in reply to: Post order #9669
    Rolandas
    Participant

    Correction (If I write as a code, it corrects “amp;”)
    Shortcode after:
    wp_show_posts id=”1606″ settings=”meta_key=as_eiles_nr&orderby=meta_value_num&order=ASC”

    in reply to: Post order #9668
    Rolandas
    Participant

    Looks like I found the one cause of inaction (when post is not sorted by custom order)
    Look,
    Shortcode somehow is change
    Shortcode before:
    [wp_show_posts id="1606" settings="meta_key=as_eiles_nr&orderby=meta_value_num&order=ASC"]
    Shortcode after:
    [wp_show_posts id="1606" settings="meta_key=as_eiles_nr&orderby=meta_value_num&order=ASC"]
    The length has changed
    2 times added “amp;”.

    This happens using sections (and cannot be changed)
    also editing page in visual mode
    and for some other reason

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)